GBTEC stapt in Apromore

Apromore (process mining software) kondigt Serie B-financieringsronde aan. 

Het gaat om een financiering van 10,3 miljoen dollar, met investeringen van Salesforce en GBTEC, een door Main Capital Partners gesteunde onderneming. 

Naast de investering is Apromore een samenwerkingsverband aangegaan met Salesforce om transparante connectiviteit te bieden tussen Salesforce Clouds en het Apromore process mining platform. Dit wordt geïmplementeerd met behulp van MuleSoft technologie. De gecombineerde oplossing geeft organisaties de mogelijkheid om naadloos wrijvingspunten, knelpunten en optimalisatiemogelijkheden in hun verkoop- en serviceprocessen bloot te leggen. 

De Serie B-ronde zal Apromore in staat stellen haar productmogelijkheden en connectiviteitsopties uit te breiden om te voldoen aan de groeiende vraag naar best-of-breed process mining oplossingen van financiële diensten, telecom en andere dienstverlenende bedrijven. Bovendien zal de investering Apromore in de gelegenheid stellen haar geografische aanwezigheid verder te ontwikkelen en haar productportfolio uit te breiden op het gebied van prescriptieve procesanalyse en AI-ondersteunde procesoptimalisatie. 

Process mining maakt snelle, objectieve procesontdekking op schaal mogelijk, waardoor gebruikers bedrijfsprocessen kunnen analyseren en gebieden van wrijving, inefficiëntie en non-compliance kunnen aanwijzen. Apromore geeft bedrijven verder de mogelijkheid om de impact van veranderingen te simuleren, zodat kostbare misstappen bij operationele processen, transformatie of veranderingen in het bedrijfsmodel worden voorkomen.  
 

Gerelateerde artikelen