Gapph Vastgoedbeheer koopt Villex van ondernemer

Overnamestrategie leidt tot tweede deal in zes jaar.

Gapph Vastgoedbeheer neemt alle activiteiten over van leegstandbeheerder Villex Vastgoedbescherming. Voorlopig houdt Villex zijn eigen naam, maar gaat in de loop van het jaar verder onder de naam Gapph Vastgoedbeheer. 

Villex was eigendom van de Barendrechtse ondernemer Rob Olivier, die het bedrijf startte in 1999. Onlangs gaf hij aan dat hij graag de Rotterdamse voetbaltempel De Kuip in beheer zou nemen. Gezondheidsperikelen deden hem besluiten om Villex te verkopen. 

De overname van Villex past binnen de groeistrategie van Gapph. In 2015 realiseerde het in 2013 opgerichte bedrijf de eerste deal, met de overname van Interim Places. In datzelfde jaar werd ook het Belgische bedrijf Interim Vastgoedbeheer overgenomen. 

Door autonome groei en overnames wil Gapph haar marktpositie vergroten in zowel binnen- als buitenland. In 2016 wilde het bedrijf al uitbreiden naar Duitsland, maar die stap is nog niet gezet. Wel is Gapph actief in het Verenigd Koninkrijk via een samenwerking met DEX Property Management. 

 

 

Gerelateerde artikelen