Futureproof Group tast toe in Amsterdam

Laatst gewijzigd: 25 september 2023 13:01
De IT-groep heeft al meer dan vijftien bedrijven overgenomen.

De Futureproof Group heeft VBVB overgenomen, een IT-dienstverlener in de regio Amsterdam met een grote klantenkring in de de non-profit en de cultuursector. De Futureproof Group is actief in managed hosting en clouddiensten. Via overnames breidt het bedrijf uit, met financiering van De Nederlandse investeringsmaatschappij MKB Fonds. Vijftien bedrijven behoren tot de Futureproof Group, die zelfstandig opereren en onderling kennis delen.

VBVB blijft onder haar eigen naam haar klanten bedienen met hetzelfde team. Hierbij kan VBVB gebruik maken van het kennisnetwerk van Futureproof Group, de investeringsmogelijkheden en de schaalvoordelen die de groep biedt.

Voor Futureproof Group past deze overname perfect binnen haar groeistrategie en verstevigt ze hiermee haar positie in de regio Amsterdam. Ook betekent de overname van VBVB verdere uitbreiding van de dienstverlening in de non-profit- en cultuursector.

De huidige leiding van VBVB, Berend van Bemmel en Marnix van Boetzelaer, zal in elk geval eind 2023 betrokken blijven bij de organisatie en zorgen voor een zorgvuldige overdracht. Vanuit Futureproof Group is Eric van ’t Boveneind op interimbasis toegevoegd aan het managementteam van VBVB.

Finandiele details van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen