Futureproof Group stuurt dochter op overnamepad in Amsterdam

Laatst gewijzigd: 09 mei 2024 13:38
Na de overname van I&O Netsys wordt VBVB-ICT groot in de non-profitsector.

De Amsterdamse dienstverlener VBVB-ICT neemt I&O Netsys over, eveneens een ICT-dienstverlener uit Amsterdam. Na de deal vormt het gecombineerde bedrijf een van de grootste ICT-dienstverleners in Nederland in de non-profit en culturele sector. Financiële details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

Mark Bais, oprichter van I&O Netsys, blijft na de deal nog drie maanden aan boord voor een  zorgvuldige overdracht. De dagelijkse leiding van zowel I&O Netsys als VBVB-ICT zal bij algemeen directeur Femke Brouwer-Hobbelen liggen. De twee bedrijven trekken bij elkaar in op één locatie in het centrum van Amsterdam.

VBVB-ICT is een  ICT-dienstverlener, die zich richt op culturele-, non-profitorganisaties en het MKB in de regio Groot-Amsterdam en de Randstad. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Futureproof Group.

Futureproof Group levert en beheert ICT-infrastructuren en cloud-omgevingen. Het bedrijf is actief in de Nederlandse markt vanuit meerdere vestigingen en onder verschillende labels. De bedrijven binnen de groep opereren grotendeels zelfstandig, met hun eigen specialisaties en identiteit.

Gerelateerde artikelen