Future Groep neemt detacheerder De Langhenkel over

Future Groep uit Zoetermeer heeft detacheerder De Langhenkel Groep overgenomen.

Dat meldt het bedrijf in een persbericht. Er werden geen financiële details bekend gemaakt.

De Langhenkel Groep heeft vestigingen in Zwolle, Rosmalen en Gouda en is al meer dan 25 jaar actief met detacheren van vakspecialisten op academisch en HBO-niveau binnen overheden, gemeenten, verzekeraars, woningcorporaties, stichtingen en zorgorganisaties. Momenteel zijn er ruim 350 medewerkers werkzaam bij De Langhenkel Groep, waarvan het overgrote deel in vaste dienst is. 

De Langhenkel Groep investeert intensief in kennis en vaardigheden door uitgebreide trainee-programma’s en het verzorgen van opleidingen, cursussen, trainingen en veranderingstrajecten binnen een breed scala van vakgebieden.

Talenter

De activiteiten van De Langhenkel Groep sluiten goed aan op die van Talenter, een onderdeel van Future Groep. Talenter richt zich eveneens op personeel voor lokale overheden, in met name het sociaal en fysiek domein. “Het bundelen van de krachten tussen Talenter en De Langhenkel Groep beschouwen wij niet alleen als een hele mooie ontwikkeling voor Future Groep, maar vooral voor onze opdrachtgevers die we hiermee nog beter van dienst kunnen zijn”, zegt Jeroen Ekkel, CEO van Future Groep in een toelichting.

Jan Langhenkel, algemeen directeur van De Langhenkel Groep zegt dat met de Future Groep er een partij is gevonden die in meerdere opzichten erg goed aansluit op de expertises die in de loop der jaren is opgebouwd. “We hebben er vertrouwen in dat onze medewerkers in de nieuwe organisatie goed tot hun recht zullen komen en dat door het bundelen van de krachten de wensen en behoeften van klanten nog beter kunnen worden ingevuld." 

Gerelateerde artikelen