Fusie- en overname-adviseur Tabor Smeets director bij Lacent

Met ingang van 1 november aanstaande treedt fusie- en overnameadviseur Tabor Smeets (39) in dienst bij Lacent als lid van het management team. Hij zal per 1 februari 2015 Gert-Jan Wunderink opvolgen als director van Lacent.
Tabor Smeets is bijna 15 jaar werkzaam in de financiële sector. Hij was bij Fortis Bank onder andere Director Corporate Finance & Capital Markets en verantwoordelijk voor internationale fusies en overnames. In die hoedanigheid heeft hij onder andere meegewerkt aan de integratie van ABN AMRO in 2008.
De laatste 6 jaar is Smeets medeverantwoordelijk geweest voor de totale financiering van Schiphol Group. Als Manager Corporate Finance heeft hij hier onder andere fusie- en overname activiteiten van Schiphol begeleid en was hij verantwoordelijk voor het dagelijks investment management van Brisbane Airport; de deelneming van Schiphol in Australië.
Verder heeft Smeets ruime ervaring opgedaan op het gebied van riskmanagement en heeft hij in 2011 het Programme for Leadership Development aan de Harvard Business School in Boston(VS) afgerond.
Over RFS Holland Holding
Lacent is een dochterbedrijf van RFS Holland Holding, onder meer eigenaar van wehkamp.nl. De jaarlijkse omzet, inclusief deelnemingen, bedroeg in het boekjaar 2013/2014 ongeveer 652 miljoen euro. Er werken ongeveer 830 mensen bij RFS.
 
Gerelateerde artikelen