Fusie advocatenland: “Rotterdamse aanpak in Den Haag”

De advocatenkantoren Steins Bisschop & Schepel en Udink Advocaten hebben halverwege februari de handen ineengeslagen. Met als resultaat een nieuw kantoor onder de naam van UdinkSchepel Advocaten.

De nieuwe advocatencombinatie uit Den Haag spreekt van een samensmelting die uitstekend past binnen de strategie van beide kantoren. De bundeling zal zich met name richten op ondernemers-, faillissements-, en arbeidsrecht, voor met name ondernemers en semi-publieke organisaties.

Naamgevers Marc Udink en Maarten Schepel waren bekenden uit Rotterdam, maar kwamen elkaar in de Haagse praktijk niet vaak tegen. De wederzijdse waardering bleek niettemin groot, zo vertelt Maarten Schepel in een telefonische toelichting.   

De werkmentaliteit van het nieuwe advocatenkantoor laat zich raden: "Rotterdamse aanpak in Den Haag", aldus Schepel, mede-oprichter van Steins Bisschop & Schepel in 2006. "Het gaat om een eerlijke fusie, daar we evengroot zijn. De nieuwe club bestaat uit zo'n 15 advocaten", zegt de voormalig De Brauw Blackstone Westbroek-advocaat. De advocaten van Steins Bisschop & Schepel hebben intrek genomen in het statige Haagse kantoor van Udink (zie bovenstaande foto).  

 

Gerelateerde artikelen