FTI Consulting neemt BOLD over

FTI Consulting neemt BOLD over, een Nederlands adviesbureau op het gebied van herstructureringen, transacties, digital en transformaties. De overname zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2022 worden afgerond.  

FTI Consulting is een wereldwijd opererend adviesbureau dat organisaties helpt bij het managen van veranderingen, het beperken van risico's en het oplossen van financiële, juridische, operationele, politieke, regelgevende, reputatie- of transactie-gelinkte geschillen. Het kantoor heeft meer dan 6.600 medewerkers in 29 landen. 

BOLD (31 medewerkers) werd in 2013 opgericht door Klaas Wagenaar en Gerrit van Munster om bedrijven bij te staan bij het relevant en succesvol blijven in tijden van strategische veranderingen, fusies en overnames. De overname door FTI consulting biedt klanten en teams werkzaam op het vlak van herstructureringen, transformaties, transacties en digital toegang tot het gediversifieerde platform van FTI Consulting. FTI consulting bouwt met de overname een positie op in de Nederlandse markt.

Eenendertig professionals, onder wie twee senior managing directors en acht managing directors, zullen toetreden tot de Corporate Finance & Restructuring divisie van FTI Consulting. Als ‘trusted partner’ van bedrijven, bestuurders, investeerders en kredietverstrekkers over de hele wereld ondersteunt deze divisie klanten in het volledige spectrum van herstructurerings-, transformatie-, digitale en transactie opdrachten in diverse sectoren, en begeleidt het ondernemingen in de gehele cyclus van waardecreatie.

Gerelateerde artikelen