Frits van Servellen verlaat PhiDelphi voor CDI Global Netherlands

Frits van Servellen, in 2001 initiatiefnemer en medeoprichter van M&A boutique PhiDelphi Corporate Finance, maakt een overstap en treedt als partner aan bij CDI Global Netherlands, een in 1987 opgerichte en in Amsterdam gevestigde M&A boutique, die deel uitmaakt van het mondiale CDI Global netwerk (vestigingen in 30 landen).

Naast Van Servellen zijn Sander Smits van Oyen, Matthijs Driessen, Frank Govaert en Damman Nordbeck partner bij CDI Global.

Van Servellen was eerder dit jaar als adviseur onder meer betrokken bij de verkoop van Hertalan Holding aan het Amerikaanse Carlisle Companies (sector bouwmaterialen), de overname van de activiteiten van Technisch Handelsbureau Ramakers door Brammer (sector technische groothandel) en de verkoop van SAS Holding aan het Braziliaanse Brastec Technologies (sector offshore).

Bij CDI wil hij zijn trackrecord verder uitbouwen. In een reactie laat hij weten: “Ik krijg in deze omgeving de kans op uitvoering van mooie projecten in de midmarket: zowel nationale deals als cross-border overnames. Naast dat M&A-werk ga ik samen met het hele team werken aan de verhoging van naamsbekendheid van ons kantoor.”

Gerelateerde artikelen