Freshfield benoemt twee nieuwe partners

Saloua Ouchan en Menno Verboom versterken in mei de M&A-praktijk

Saloua Ouchan en Menno Verboom zijn benoemd tot partners in de M&A-praktijk van Freshfields Bruckhaus Deringer LLP. De aanstelling is per 1 mei. 

Ouchan is gespecialiseerd in M&A, private equity, growth equity, funding rounds, carve-outs en joint ventures. Binnen haar praktijk heeft ze een focus op technologie en media, inclusief transacties met een IP-, data- en contentaspect. Daarnaast adviseert zij een breed scala aan corporate cliënten, investeerders en pensioenfondsen. 

Ze komt uit de rechterlijke macht en maakte in 2009 de overstap naar de advocatuur. Als advocaat heeft zij ervaring opgedaan binnen uiteenlopende onderdelen van de ondernemingsrechtpraktijk, waaronder vier jaar in Singapore. Naast advocaat in Nederland is ze ook geregistreerd als solicitor in Engeland. 

Verboom is een allround M&A-advocaat met een focus op private equity. Hij heeft ervaring met alle soorten transacties en investeringsstructuren, Nederlandse en internationale cliënten, competitieve verkoopprocessen en management incentive plans. Hij is zowel jurist als econoom en verstaat de kunst om ondernemingspotentieel en -risico’s te begrijpen en te ondervangen in transactie-onderhandelingen en -documentatie. Hij komt over van de M&A boutique Vriman, waar hij een van de leading partners was.

 

 

 

Gerelateerde artikelen