Freek van der Linden versterkt RSM als due diligence director

Freek van der Linden is met ingang van 1 december in dienst getreden bij RSM.

RSM M&A Services, een M&A-dienstverlener met 40 professionals, benoemt Freek van der Linden als Due Diligence Director.

Binnen de M&A-praktijk van RSM gaat Van der Linden zijn uitgebreide ervaring inzetten om bij te dragen aan de verdere groei van de financial due diligence praktijk. Voorafgaand aan zijn overstap naar RSM bekleedde Freek diverse CFO-rollen bij mid-market bedrijven en was hij daarvoor werkzaam als director binnen de M&A-Transaction Services praktijk van Deloitte. Zijn ruime ervaring omvat begeleiding van zowel corporate als private equity klanten op nationaal en internationaal niveau.

Marcel Vlaar, director bij de M&A-praktijk van RSM, deelde zijn visie over Van der Linden’s komst: “Dankzij Freeks ervaring aan zowel de advies- als klantzijde van M&A-processen is hij in staat snel en adequaat te anticiperen op de behoeften van onze klanten. Zijn vermogen om de essentie van een due diligence-onderzoek te begrijpen, gecombineerd met een uitstekende theoretische basis en pragmatische benadering, stelt hem in staat complexe problemen eenvoudig te vertalen naar concrete oplossingen. Ik ben ervan overtuigd dat Freek in zijn nieuwe rol een significante bijdrage zal leveren aan de Nederlandse mid-market M&A.”

Freek van der Linden over zijn overstap naar RSM: “Met het enorme internationale netwerk van RSM en de interessante Nederlandse M&A-wereld heeft RSM een fantastische positie om klanten op due diligence-gebied te assisteren. Wij kunnen voor onze klanten niet alleen tijdens de deals maar ook daarna veel betekenen vanuit onze ervaring op gebied van assurance, tax én consulting. Mid market private equity partijen zijn niet altijd geïnteresseerd in heel lijvige en dure due diligence rapporten maar soms ook in handzaam en pragmatisch advies. De ‘RSM value for money-propositie’ sluit hier goed bij aan. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij RSM!”

Gerelateerde artikelen