Freek Hilberdink benoemd als notaris

Freek Hilberdink, partner bij Loyens & Loeff, is met ingang van 1 juli benoemd als notaris met als plaats van vestiging Amsterdam onder toewijzing van het protocol en de overige notariële bescheiden van Pieter G. van Druten. 

Freek Hilberdink maakt deel uit van de praktijkgroep Ondernemingsrecht op de Amsterdamse vestiging van Loyens & Loeff.

Hij is gespecialiseerd in advies over de vennootschapsrechtelijke aspecten van nationale en grensoverschrijdende fusies, overnames, herstructureringen en samenwerkingsverbanden, met een focus op private equity transacties en management buy-outs. Hij is lid van het Private Equity team. Zijn cliënten bestaan uit zowel nationale als internationale private equity en buy-out fondsen, investeringsfondsen, venture capital fondsen en (inter)nationale ondernemingen.

Pieter van Druten is per 1 juli op diens verzoek ontslag verleend uit het ambt van notaris met als vestigingsplaats Amsterdam. Hij is lid van de praktijkgroep Ondernemingsrecht en lid van het Private Equity team, en zal dit tot het einde van 2021 blijven. Hij richt zich in zijn praktijk vooral op het adviseren ten aanzien van de vennootschapsrechtelijke aspecten omtrent nationale en grensoverschrijdende fusies, overnames en herstructureringen.

Gerelateerde artikelen