Frédérique Demenint-van der Ven treedt toe tot directie Hill+Knowlton Strategies

Hill+Knowlton Strategies Nederland heeft Frédérique Demenint-van der Ven (42) met ingang van 1 oktober benoemd tot directielid van het communicatieadviesbureau. Demenint is bijna 20 jaar werkzaam in het communicatievak waarvan ruim elf jaar bij Hill+Knowlton, waar zij de activiteiten op het gebied van corporate communicatie en crisiscommunicatie leidt. In haar nieuwe functie zal zij tevens verantwoordelijk worden voor client services en de marketing van het bureau zelf.
Met de uitbreiding bestaat de directie van Hill+Knowlton Strategies in Nederland uit vier mensen. Dit reflecteert de groei die het bureau in de afgelopen drie jaar doormaakte. De omzet groeide in die periode met meer dan 50%, wat ook een uitbreiding van het aantal medewerkers met zich meebracht.
 
“Met Frédérique in de directie versterken we het operationele leiderschap van het bureau. De uitbreiding stelt ons in staat de span of control binnen de directie optimaal te kunnen inrichten. Dit leidt tot meer slagkracht om de ontwikkeling van Hill+Knowlton verder vorm te geven en onze positie als trusted adviser bij de meest uitdagende communicatievraagstukken uit te bouwen. Frédérique heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als een uitstekend adviseur van directies, met een scherpe blik op de kwaliteit van onze dienstverlening. Juist in tijden van snelle groei is het van belang om veel aandacht te geven aan klantrelaties en kwaliteitsbewaking en met haar in de directie beleggen we dit nu op het hoogste niveau ”, zegt Ingo Heijnen, CEO van Hill+Knowlton Strategies.  
 
Per 1 oktober bestaat de voltallige directie van het bureau uit Ingo Heijnen (CEO), Jack de Vries (Board Director, practice lead PA), Frédérique Demenint – van der Ven (Board Director, practice lead corporate) en Jenny Grevenstuk (Finance Director).
 
Over Hill+Knowlton Strategies
Hill+Knowlton Strategies is sinds 1972 een communicatieadviesbureau, werkzaam voor zowel nationaal als internationaal opererende bedrijven. Het bureau is onderdeel van het wereldwijde netwerk van Hill+Knowlton Strategies met 88 kantoren in 49 landen.
 
Gerelateerde artikelen