Franse moeder helpt OneXillium aan twee deals

Laatst gewijzigd: 29 maart 2024 15:06
BMconsultants en RedTeam Cyber Security voorproefje van groeistrategie.

Het Woerdense consultantsbedrijf OneXillium neemt twee bedrijven over. Het gaat om BMconsultants in Sosterberg, een IT-consultancy, en RedTeam Cyber Security in Arnhem. De deal is het gevolg van de overname van OneXillium door Andera Partners in 2023, een Frans private equity-bedrijf.

OneXillium is het moederbedrijf van Xtandit, DocVisie, Ricoh Document Center Midden Nederland en Document House Limburg, merken die in 2021 werden samengevoegd bij de Xerxes Group. De nieuwe organisatie werd omgedoopt tot OneXillium.

“Met BMconsultants versterken wij ons aanbod op het gebied van inputmanagement en procesautomatisering”, aldus CEO Jo Van Onsem van OneXillium. “Daarnaast halen wij nu een mooie klantenkring bij de overheid in huis.

De overrname van securityspecialist RedTeam Cyber Security komt op een moment dat veel organisaties zoeken naar oplossingen om hun digitale weerbaarheid te versterken, stelt Van Onsem. “Door de oplossingen van RedTeam Cyber Security, zoals cybersecurity awareness, IT Risk Assesment en ethical hacking diensten, helpen we onze klanten om cybercriminelen buiten de deur te houden. Daarmee is RedTeam een ontzettend waardevolle aanvulling voor ons portfolio.”

“Beide acquisities zijn een teken van onze groeistrategie. Met deze uitbreiding van ons team en onze mogelijkheden kunnen wij organisaties nog beter van dienst zijn in het veilig digitaliseren van hun bedrijfsprocessen.”

Financiële details over de deal zijn niet bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen