Frank Ponsioen nieuwe bestuursvoorzitter Grant Thornton Nederland

Frank Ponsioen is per juli 2012 benoemd tot bestuursvoorzitter van accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton in Nederland. Ponsioen volgt Gerard Mulder op, die de functie de afgelopen negen jaar heeft vervuld.

Frank Ponsioen is al 32 jaar actief in de accountancy- en advieswereld. Sinds de start van zijn loopbaan in 1980 is hij werkzaam bij Grant Thornton. In 1994 trad Frank Ponsioen toe tot het bestuur van Grant Thornton, om in 1996 de rol van bestuursvoorzitter op zich te nemen. In 2003 keerde hij weer terug naar de praktijk in Alphen aan den Rijn. In 2007 trad Frank Ponsioen opnieuw toe tot het dagelijks bestuur van Grant Thornton. De laatste jaren was hij als bestuurslid verantwoordelijk voor de Business Unit dga’s, MKB en familiebedrijven.

Het bestuur van Grant Thornton in Nederland bestaat, naast Frank Ponsioen, uit Jacob Mook. Gerard Mulder blijft lid van het bestuur in combinatie met zijn internationale functie.

Ponsioen’s voorganger Gerard Mulder maakt de overstap naar Grant Thornton International, waar hij zijn ervaring gaat inzetten om landenorganisaties te begeleiden bij het behalen van hun groeidoelstellingen.

Gerelateerde artikelen