M&A Forum/Webinar: Life Sciences & Healthcare

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 11:35
Op 10 september organiseert de M&A Community het M&A Life Sciences & Healthcare Webinar voor VC's, investeerders, corporates en gespecialieerde M&A professionals zoals zakenbankiers en advocaten uit de life sciences en healthcare sector.

Het webinar zal live uitgezonden worden op verschillende locaties in Amsterdam. Bij de locaties zijn een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar (frist come first serve base) voor leden om hier het webinar te volgen. Kunt u er niet bij zijn op locatie – schrijf u alsnog hier in om het webinar volgen vanaf uw laptop. U ontvangt later uw persoonlijke inlog link naar het webinar. 

Megadeal Galapagos – Gilead & Investeringsklimaat Life sciences en healthcare sector
Hoor alles over de Best Deal Large-Cap in België: de megadeal van Galapagos met samenwerkingspartner Gilead Sciences. Het Amerikaanse farmaconcern zal de komende tien jaar geen overnamebod doen op Galapagos, maar koopt inzage en toegang tot de huidige en toekomstige onderzoeks- en klinische programma's van de onderneming. Ook vergroot Gilead zijn aandelenbelang. Paul van der Horst, Head of Corporate Development bij Galapagos, praat u bij over deze ingewikkelde maar geniale transactie in een periode waarin hij de de check-in balie van KLM vaker zag dan zijn eigen voordeur.   Blijf op de hoogte van alles wat er in deze topsector afspeelt waaronder het investeirngsklimaat, de bemoeienis van de overheid en waarom institutionele beleggers weinig interesse hebben om actief in de Life Sciences VC fondsen te investeren. 


 
U kunt kosteloos deelnemen aan het live event indien u een Full Membership heeft van de M&A Community. Bent u geen Full Member, volg dan het Webinar vanuit huis en meld u hier aan. 

Gerelateerde artikelen