Fortino Capital versterkt zich met Véronique Peeters

Private-equityhuis Fortino Capital heeft het investeringsteam uitgebreid met Véronique Peeters. Peeters gaat bij de Belgische participatiemaatschappij aan de slag als Investment Manager.

De Benelux zal haar werkgebied worden. De investment manager wordt onder meer verantwoordelijk voor de behandeling van financieringsaanvragen, het beoordelen en analyseren van ondernemingen met sterke groeipotentie, de coördinatie van het transactieproces en het onderhouden van contacten met de bedrijven.

Duco Sickinghe, Managing Partner van Fortino Capital: “Véronique is kundig, betrokken en een uitstekende gesprekspartner. Met haar werkervaring en competenties is ze een perfecte aanvulling op onze expertise in technologie, E-commerce en digitale transformatie.”

Peeters begon haar carrière bij PwC in 2008 en maakte vier jaar later de overstap naar private equity. Associate bij E-Capital Equity Management, een Belgische investeerder in MKB-bedrijven, werd toen haar werkgever, waar ze ruim vier jaar zou blijven. 

 

Gerelateerde artikelen