Fortino Capital trekt Filip van Innis aan

Fortino Capital, een investeringsvehikel van gefortuneerde Belgische zakenfamilies, stelt Filip van Innis aan als Investment Manager. Van Innis zal zich in deze functie zowel focussen op sourcen en het uitvoeren van deals, evenals het opvolgen en ondersteunen van de portfolio.

Van Innis werkte de afgelopen vijf jaar bij The Boston Consulting Group (BCG). Zijn focus lag hierbij voornamelijk op Corporate Development, Telecom en Financial Services. Ook was Van Innis een jaar gedetacheerd bij BNP Paribas Fortis, waar hij zich bezighield met retailactiviteiten en banking. 

Duco Sickinghe, Managing Partner van Fortino Capital: “Met Filip als aanvulling op ons team hebben we nog meer expertise in huis om organisaties bij te staan en te laten excelleren op het gebied van strategie en groei en een digitale transformatie succesvol te realiseren".

BuyBay en Bloomon
De Belgische investeringsmaatschappij pompt met regelmaat kapitaal in veelbelovende bedrijven in Nederland. Zo verstrekte de investeerder onlangs groeifinanciering aan BuyBay, dat retourproducten ontvangt en doorverkoopt. Ook draaide Fortino een investeringsronde in bloemenbezorger Bloomon

Gerelateerde artikelen