Forbion lanceert eigen SPAC

De biotechinvesteerder heeft vandaag haar SPAC ter grootte van 110 miljoen euro aangekondigd.

Forbion European Acquisition Corp. heeft vandaag haar eerste openbare bieding aangekondigd, waarbij 11.0000 aandelen tegen een prijs van 10 dollar per aandeel op de markt zijn geplaatst. De eenheden zullen naar verwachting op 10 december worden genoteerd aan de Nasdaq Global Market onder het tickersymbool 'FRBNU'.

De SPAC is opgericht met het oog op het bewerkstelligen van een fusie, aandelenruil, overname van activa, aankoop van aandelen, reorganisatie of soortgelijke bedrijfscombinatie met één of meer bedrijven of entiteiten. De inspanningen van Forbion European Acquisition Corp. om een mogelijke bedrijfscombinatie te identificeren zullen zich niet beperken tot een bepaalde industrie of geografische regio. 

UBS Investment Bank en Kempen & Co treden op als joint book-running managers. Forbion European Acquisition Corp. heeft de underwriters een optie van 45 dagen toegekend om 1.650.0000 bijkomende eenheden te kopen tegen de initiële prijs van de openbare bieding om eventuele overtoewijzingen te dekken.

Gerelateerde artikelen