Flynth heeft overname van Accon avm afgerond

Bij de integratie verdwijnt het merk Accon avm van de markt.

Flynth heeft de overname van Accon avm Groep afgerond. Met de overname ontstaat een adviseurs- en accountantsorganisatie van ongeveer 2.400 medewerkers met werk- en bezoeklocaties door heel Nederland.  

In de komende periode wordt er gewerkt aan de integratie van Accon avm naar Flynth. De merknaam Accon avm verdwijnt en wordt stapsgewijs uitgefaseerd. De klanten van Accon avm houden dezelfde contactpersoon, alleen straks onder de naam van Flynth.  

Emmy Lammens, lid van de raad van bestuur bij Accon avm is toegetreden als lid van de raad van bestuur bij Flynth. De overname past in de strategie en ambities van Flynth, meldt het bedrijf in een persbericht. Met de overname breidt Flynth haar huidige brede palet aan dienstverlening op het gebied van accountancy, audit & assurance, fiscaliteit en advies verder uit.

“De schaalgrootte zorgt voor een versnelling van de digitalisering binnen het bedrijf en voor een groter netwerk door heel Nederland”, zo reageert Bas Hidding, voorzitter van de raad van bestuur van Flynth. “Onze prioriteit bij de integratie is ervoor te zorgen dat zowel onze medewerkers als onze klanten een naadloze overgang ervaren.”

Gerelateerde artikelen