Florent benoemt David Weinstein tot partner

David Weinstein treedt per 1 december 2022 als partner toe tot Florent.

David Weinstein maakt de overstap van Taylor Wessing naar Florent. David is een all-round specialist in corporate vastgoedrecht. David staat Nederlandse en internationale cliënten bij in een breed scala aan vastgoedtransacties, waaronder de aan- en verkoop van commercieel vastgoed (zowel single asset als portefeuilles), overnames van vastgoedvennootschappen, projectontwikkeling en de vastgoed aspecten van bedrijfstransacties en herstructureringen. Daarnaast adviseert hij geregeld over vastgoed gerelateerde ondernemingsrechtelijke zaken, samenwerkingsverbanden en investeringsstructuren.

David over zijn overstap van naar Florent: “De energie en pragmatische aanpak van Florent spraken mij direct aan. Dat is een manier van werken waar ik zelf ook voor sta en die goed bij mij past. Cliënten op topniveau van juridisch advies voorzien in een persoonlijke setting en op efficiënte wijze om de transactie op pragmatische wijze tot een goed einde te brengen. De ambitieuze mindset van Florent was voor mij direct zichtbaar, wat zich ook uit in het aantrekken van meerdere nieuwe collega’s. Hierdoor kunnen we bij Florent partijen nog beter full service adviseren. Florent heeft al een sterke vastgoedpraktijk en ik voorzie een stevige synergie met het huidige vastgoedteam. Ik kijk er naar uit om samen met Jurjen de real estate praktijk bij Florent verder te laten groeien. In dit licht zijn we dan ook zeer verheugd dat Sharon Kistemaker ook heeft besloten zich bij Florent aan te sluiten per 1 december 2022.''

Managing-partner Jurjen Tuinman zegt: “Wij zijn ontzettend blij met de komst van David Weinstein en zijn team. Ik kijk er naar uit om samen met David de komende jaren de commerciële vastgoedpraktijk van Florent verder op de kaart te zetten.”

De afgelopen jaren werkte David aan verschillende diverse soorten transacties en projecten waarbij verschillende jurisdicties betrokken waren. Zo heeft David UMB Group (en haar partners) geadviseerd bij de aankoop van een winkelcentrum in Almere van Unibail-Rodamco-Westfield en heeft hij Crossbay begeleid bij de structurering, aankoop en verkoop van haar last mile portefeuille in Nederland.

Gerelateerde artikelen