Flexport breidt activiteiten uit naar België

Digitale expediteur haalt 935 miljoen dollar op in een Series E-investeringsronde.

Logistiek platform Flexport breidt zijn activiteiten uit naar België. Het Amsterdamse bedrijf heeft 935 miljoen dollar opgehaald in een Series E-investeringsronde voor verdere productontwikkeling en groei in Europa. Door zijn activiteiten naar België uit te breiden, wil Flexport meer lokale kennis opdoen om zijn lokale klanten – en internationale klanten die producten verschepen van en naar België – betere service te kunnen leveren.
 
De afgelopen jaren hebben logistieke uitdagingen, waaronder havenopstoppingen, COVID-19 en de oorlog in Oekraïne de supply chain onder druk gezet. Vanwege de onzekerheid ziet Flexport dat er op de Belgische markt momenteel veel vraag is naar realtime inzicht in de wereldwijde supply chain. 

Door alle transportgegevens eenvoudig en transparant samen te brengen, vergroot het digitale platform van Flexport de controle over en zichtbaarheid in de logistieke keten. Transparante offertes, rapportage en analyse van kosten, updates in realtime en meldingen van onregelmatigheden zijn allemaal direct zichtbaar. Hierdoor kunnen bedrijven complexe beslissingen nemen en proactieve maatregelen treffen als zich problemen voordoen in de supply chain.
 

Gerelateerde artikelen