Flexmarktnieuws: Quoratio neemt Verhoeve over

Quoratio – detacheerder en adviesbureau op het gebied van HR-, salaris-, financiële- en zorgadministratie – neemt Verhoeve over.

Met deze acquisitie versterkt Quoratio haar portfolio op gebied van finance & control en geeft op deze manier invulling aan de groeistrategie. Dankzij deze overname kunnen klanten voortaan kiezen uit een nog breder palet aan diensten.

Quoratio heeft na de overname 650 professionals in dienst en realiseerde de afgelopen drie jaar een autonome groei van 100 procent. De overname biedt deze professionals toegang tot nieuwe opleidings- en doorgroeimogelijkheden. “De dienstverlening van onze beide organisaties sluit naadloos op elkaar aan. Door deze overname verwachten we aan het eind van dit jaar een omzet van 50 miljoen euro te behalen”, vertelt Jochem Kentgens, algemeen directeur van Quoratio. “Daarnaast biedt deze overname ons de mogelijkheid om onze dienstverlening breder aan te bieden, niet alleen in de Randstad, maar in heel Nederland. We zijn daarbij als Quoratio en Verhoeve nu al samen sterk in tal van sectoren, zoals bijvoorbeeld de onderwijs- en zakelijke markt en bij overheids- en zorginstellingen.” 

In het dealteam van de verkopende partij was Hans Kaiser de advocaat. Voor Quoratio trad Vriman op, met Jan Vriesendorp als team leader. Met M&A-advies aan de kant van Verhoeve was in handen van CFI, met Roel ter Steeg in de lead.  

 

Gerelateerde artikelen