FleetGO Group neemt EuroTracs over

Tweede overname met investeerder Main Capital.

Logistieke softwareleverancier FleetGO Group neemt met steun van software-investeerder Main Capital Partners het Belgische softwarebedrijf EuroTracs over. 

De overname van EuroTracs is de tweede add-on overname sinds de initiële investeringen van Main Capital Partners in Wanko en FleetGO in 2022, die samen de FleetGO Group vormden. De combinatie van EuroTracs en FleetGO Group zorgt voor een uitgebreider productaanbod met sterke gedeelde expertise, technologisch leiderschap en een breed geografisch bereik. Klanten kunnen zo hun orders efficiënt beheren, de zichtbaarheid van de supply chain verbeteren en concurrerend blijven in een voortdurend veranderend economisch klimaat.
 
De FleetGO Group biedt een uitgebreide softwareoplossing voor magazijnbeheer, routeoptimalisatie, telematica en vlootbeheer en heeft een sterke voetafdruk in de DACH regio en Benelux. De toevoeging van het cloud-gebaseerde TMS platform eTrans en cloud- gebaseerde orderuitvoeringsoplossing eConnect ontwikkeld door EuroTracs bouwt verder op de strategie van FleetGO Group om een holistische product suite te creëren met transport- en orderbeheer, magazijnbeheer, activabeheer, routeplanning, telematica, tachymetrie en vlootbeheer functionaliteiten. Bovendien heeft EuroTracs een sterke marktpositie opgebouwd in België en Frankrijk, die als een belangrijk startpunt zal dienen voor de toekomstige internationale expansie van de FleetGO Group. 
 

Gerelateerde artikelen