FITZ breidt AFAS-dienstverlening fors uit met overname

FITZ, voorheen de Quoratio Groep, heeft AFAS-partner AIMS Improve uit Haarlem overgenomen.

FITZ Business Services ondersteunt bedrijven bij alle vraagstukken rondom de software van AFAS, van implementatie van nieuwe functionaliteiten tot optimalisatie en beheer.

Met de overname van AIMS Improve breidt FITZ de bestaande AFAS-expertise en capaciteit fors uit. Er gaan nu zestig professionals samenwerken onder het nieuwe label FITZ Business Services.

De overname valt samen met de introductie van FITZ, de nieuwe naam waaronder de Quoratio Groep verdergaat.

Door de uitbreiding van expertise, producten en diensten in de afgelopen jaren is het bedrijf in staat om klanten op alle aspecten van bedrijfsvoering te ondersteunen.

Gerrit van Velsen, business unit director bij FITZ Business Services: “We werken al langer prettig samen met AIMS Improve. Daarbij zijn we onder de indruk geraakt van hun vakkennis en klantgerichte aanpak. Door onze krachten te bundelen zijn we een echte one-stop-shop voor alle vraagstukken rondom de software van AFAS. Het past in de strategie van FITZ, waarbij we organisaties verder helpen, vanuit onze diepgaande kennis en de motivatie om die bedrijfsvoering iedere dag op een hoger niveau te brengen.”

Gerelateerde artikelen