Fiscaal expert Paulus Merks aan de slag bij Houthoff

Houthoff zet in op een stevige uitbreiding van haar belastingadviespraktijk. Per 1 januari is Paulus Merks gestart als nieuwe partner.

Deze uitbreiding volgt op de recente toetreding van Peter Josten, eveneens als partner. De verwachting is dat de fiscale praktijk tegen het einde van het jaar is verdubbeld tot 30 belastingadviseurs. 

De praktijkgroep heeft hiermee straks alle fiscaal relevante disciplines in huis, zoals Vpb, BTW, IB /LB, overdrachtsbelasting en transfer pricing inclusief internationale advisering. “Met deze uitbreiding verstevigen we de positie van onze fiscale praktijk verder in de markt en zijn we in staat om onze cliënten nog beter alle specialismen binnen het belastingrecht te bieden", aldus Edward de Bock, managing partner bij Houthoff.

Over Paulus Merks
Paulus Merks is een expert op het gebied van nationaal en internationaal belastingrecht. Hij adviseert bij fusies en overname transacties, herstructureringen, reorganisaties, public offerings en transfer pricing. Daarnaast procedeert hij over geschillen met de fiscus en adviseert hij over algemeen belastingrecht. Merks werkt veelvuldig voor Amerikaanse en andere buitenlandse bedrijven die hij adviseert over het structureren van hun activiteiten en overnames – overal ter wereld.

Gerelateerde artikelen