Fiscaal expert Michiel Dorenbos maakt overstap naar RSM

Met ingang van 1 juni versterkt Michiel Dorenbos RSM als International Tax Director.

Michel Dorenbos, met ruim twintig jaar ervaring bij onder meer Big4 en als btw-specialist in het bedrijfsleven, geeft met deze overstap invulling aan de ambitie en verdere groei van RSM.

De btw-expert gaat zich bij RSM onder andere richten op nationale en internationale btw-advisering op het gebied van supply chain, btw-risicobeheersing en -optimalisatie, fiscale ondersteuning bij fusies en overnames, Tax Control Framework en andere btw-ontwikkelingen, zoals ‘VAT in the Digital Age’ (ViDA) en complianceprocessen.

Marco Jansze en Richard de Grave, beiden actief in een leidende rol bij RSM in Amsterdam, zijn blij met de komst van Dorenbos. Jansze: “Michiel is een energieke, betrokken en ervaren hands-on btw-specialist met een brede kennis van btw bij nationale en internationale vraagstukken.”

De Grave vult aan: “De combinatie van zijn theoretische en praktische btw-achtergrond en (project)managementvaardigheden stelt hem in staat om op een heldere manier te communiceren over complexe btw-zaken en een pragmatische en efficiënte aanpak toe te passen. Hij past daardoor perfect bij de RSM-familie!”

Gerelateerde artikelen