Financieel dienstverlener Staan neemt HighQ over

Laatst gewijzigd: 03 oktober 2023 11:54
Medewerkersbestand groeit van 138 naar bijna 200 werknemers.

Staan kondigt de overname van branchegenoot HighQ aan. Staan levert diensten aan bedrijven op het gebied van Finance & Control, waaronder werving & selectie, consultancy en interim management.

Met de overname van HighQ wil de organisatie verder groeien binnen Nederland. Beide merken blijven voorlopig onder hun eigen naam actief, maar zullen hun klanten voortaan samen ondersteunen.

Belangrijke mijlpaal voor Staan
Staan behoort tot de Top 250 groeibedrijven in Nederland. De overname van HighQ betekent een belangrijke mijlpaal in de uitbreiding van de onderneming en staat symbool voor de groei die het bedrijf de afgelopen jaren inmiddels al heeft gerealiseerd. Door deze bundeling van krachten groeit Staan uiteindelijk van 138 werknemers tot een medewerkersbestand van bijna 200 werknemers.

Uitbreiding in Nederland
Door de samenwerking met HighQ breidt Staan de dienstverlening verder uit in Nederland. Naast kantoren in Amsterdam, Rotterdam, ‘s-Hertogenbosch en Hoorn, komt daar nu ook een vestiging in Woerden bij, de standplaats van HighQ. Daardoor bedienen Staan en HighQ nu ook Midden-Nederland. Staan biedt met haar expertise in werving & selectie van financials en data/BI specialisten een waardevolle toevoeging voor het klantenportfolio van HighQ, waardoor opdrachtgevers op nog betere dienstverlening kunnen rekenen, zo schrijft Staan in een persbericht.

“Onze cultuur en waarden passen uitstekend bij elkaar”, zegt Danny ’t Hoen, Managing Director van Staan. “Staan en HighQ vinden elkaar al langer en we hebben veel respect voor wat HighQ autonoom heeft neergezet. Nu gaan we samen verder de markt betreden en onze krachten bundelen. Dat voelt heel goed”.

Lees ook: Sectoranalyse Business Services: Kennis, Kunde en Human Capital

Gerelateerde artikelen