Financial Services praktijk CMS DSB uitgebreid met twee ervaren juristen

Laatst gewijzigd: 20 juli 2023 09:59
CMS Derks Star Busmann breidt de Financial Services praktijk uit met Ben Baldwin en Bart Joosen, beide zeer ervaren juristen.

De versterking van de dienstverlening op het terrein van Financial Services past volgens CMS in de strategie om hoogwaardige expertise aan te bieden op sterk gespecialiseerde praktijkgebieden. Baldwin en Joosen zullen nauw betrokken zijn bij de verdere verbreding van het Europese CMS-team dat zich richt op de advisering over het toezicht op de financiële markten. Mede vanwege de steeds belangrijker internationale invloed op de wet- en regelgeving voor de financiële sector is deze samenwerking in het Europese CMS-verband van grote toegevoegde waarde voor de cliënten van het kantoor, aldus CMS.

Baldwin wordt het hoofd van de Financial Services praktijk binnen de praktijkgroep Banking & Finance. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring als senior bedrijfsjurist bij diverse gereputeerde Nederlandse en buitenlandse financiële instellingen, laatst als General Counsel van GE Artesia Bank. Joosen is reeds meer dan 20 jaar als advocaat in de financiële markten werkzaam en heeft daarnaast ook een achtergrond als bedrijfsjurist en universitair docent. Naast zijn verbondenheid als of counsel aan het kantoor, zal Joosen tevens actief blijven in de academische wereld.

Beide advocaten zullen op basis van eerdere ervaringen adviseren over innovaties en grote veranderingen in de financiële sector, alsmede de steeds ingewikkeldere relaties tussen financiële ondernemingen en de toezichthouders op de financiële sector.


Bart Joosen, CMS Derks Star Busmann


Ben Baldwin, CMS Derks Star Busmann

Gerelateerde artikelen