Finance-bemiddelaar Staan neemt belang in Aquemini

Bemiddelaar in Finance professionals Staan investeert in IT-bemiddelaar Aquemini.

Aquemini, een specialist in het bemiddelen van IT-professionals binnen de publieke sector, heeft een belangrijke stap gezet richting versnelde groei.

Met hulp van overnameadviseur Marktlink heeft Staan, dat Finance & Control-professionals werft en opleidt, een belang genomen in het bedrijf.

De samenwerking biedt beide bedrijven mogelijkheden tot aanzienlijke groei en uitbreiding van hun klantenkring in Nederland. Na de transactie ontstaat een organisatie van 200 medewerkers dat goed is voor een jaarlijkse omzet van meer dan vijftig miljoen euro.

Het belang van Staan in Aquemini is volgens Lars de Ruiter van Marktlink niet een strategische keuze alleen: “Aquemini’s expertise in tijdelijke IT-professionals binnen het publieke domein is complementair aan de gevestigde kracht van Staan in interim professionals & recruitment binnen finance, IT, data en BI. Dankzij de samenwerking kunnen beide bedrijven een breder scala aan diensten aanbieden, processen verder professionaliseren en een grote groei doormaken in de publieke markt.”

Gerelateerde artikelen