Fields Group investeert in Logistic Force

Fields Group uit Amsterdam neemt een belang in Logistic Force uit Tilburg. 

Aandeelhouder Patrick Villevoije van de Tilburgse onderneming zocht een investeerder om, samen met het huidige management van Logistic Force, de verdere groei van de onderneming te begeleiden. Deze is gevonden in hands-on investeerder Fields Group, een partij die reeds ruime ervaring heeft in de flexwereld. De deal is goedgekeurd door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) en is met behulp van Marktlink Fusies en Overnames tot stand gekomen.

Logistic Force uit Tilburg is een speler met een landelijke oriëntatie en heeft 20 vestigingen. Het bedrijf heeft een jaaromzet van circa 75 miljoen euro. Logistic Force is actief op het gebied van uitzenden, werving en selectie en bedrijfsopleidingen. Het uitzendbureau richt zich hierbij met name op personeel in de sector transport en logistiek. Logistic Force zet dagelijks zo’n 1500 uitzendkrachten aan het werk bij klanten in heel Nederland.

Fields Group is een investeerder met kantoren in Amsterdam en München. Samen met het management richt Fields Group zich op het verder ontwikkelen van haar bedrijven. Fields Group heeft ervaring in de uitzendbranche met de deelname in Opus People.

Gerelateerde artikelen