FBM Mahler en Loyens & Loeff adviseren HITT bij delisting

Corporate finance adviseur FBM Mahler en advocatenkantoor Loyens & Loeff adviseren het Amsterdamse beursfonds Hitt bij het overnamebod van de Zweedse straaljagerfabrikant Saab voor bijna €30 miljoen. De bieder krijgt advies van de Zweedse zakenbank SEB Enskilda en advocatenkantoor Loyens & Loeff. Een team van ABN AMRO verzorgt de fairness opinion voor HITT.
Partner Robert Westenberg en senior associate Anders Rasmussen adviseren namens overnameadviseur FBM Mahler de Nederlandse fabrikant van verkeerssystemen. Voor de spin-off van ABN AMRO is het bod op Hitt de vierde overnamedeal van 2012. De adviseurs waren onder andere betrokken bij de overname van Coppens International door Friesland Bank Investments en deals van de coöperatie Agrifirm.
Het team van Loyens & Loeff staat onder leiding van M&A partner Peter Corten. Hij werkt samen met senior associate Sophie van Engelen en associate Jelmer Kalisvaart. Voor het advocatenkantoor is het inmiddels al de viertiende M&A deal van het jaar. Loyens & Loeff staat hiermee op de eerste plaats in de League Table Legal Advisory gesorteerd naar aantal deals van MenA.nl.
 
M&A partner Christiaan de Brauw van NautaDutilh verzorgt het juridisch advies voor Hitt. Hij werkt samen met senior associate Philippine van Leeuwen en associate Sybren de Beurs. Inclusief het bod op Hitt staat NautaDutilh dit jaar op zes deals. Hiermee staat het kantoor voorlopig op de zesde plaats in de League Table Legal Advisory gesorteerd naar aantal deals van MenA.nl.
 
Fairness 
 
ABN AMRO verzorgt de fairness opinion voor het management en de raad van commissarissen van HITT. Het team van ABN AMRO staat onder leiding van executive director Evert Jan de Groot en bestaat verder uit Diny de Jong, Frederik Gorter de Vries en Sem Alberga.
 
 
Gerelateerde artikelen