EY-dealmaker Bas Dantuma naar Accuracy

Adviesbureau Accuracy heeft Bas Dantuma weggehaald bij EY. Hij gaat aan de slag als senior manager binnen de transactietak.

Bij EY heeft Bas Dantuma gedurende de afgelopen 10 jaar verscheidene private-equity-investeerders en multinationals geadviseerd in transactietrajecten, met een focus op de sectoren Consumer Markets, Retail, Technologie & Media. Eerder werkte hij in Parijs als business analyst voor Primagaz (dochter van SHV). Dit was onmiddellijk na zijn studie Corporate Finance en Business Administration aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Leontine Koens-Betz, managing partner van Accuracy in Nederland, onderstreept de groeiambities van het adviesbureau: “Accuracy heeft een sterke groeiambitie in Nederland en met de aanstelling van Bas werken we vol vertrouwen aan de verdere groei van onze transactietak. Bas denkt en schakelt als een ondernemer, helpt met zijn pragmatische aanpak transacties tot een goed einde te brengen en heeft daarnaast uitgebreide ervaring met het integreren van nieuwe onderdelen binnen een bestaand bedrijf. Met Bas erbij gaan we richting 25 specialisten in Nederland.”

Lees ook:
Ewald van Hamersveld en Leontine Koens-Betz op 1 in TAS league tables Q1 2017 
DEALFOCUS: Accuracy support Waterland-investering in Nuts Groep 
Accuracy wil verdubbelen binnen drie jaar 

 

Gerelateerde artikelen