EY-Parthenon benoemt Barend van Bergen als Sustainability Partner

EY-Parthenon verwelkomt Barend van Bergen, Sustainability Partner in het Strategy and Transactions team van EY Nederland.

Barend van Bergen brengt meer dan 25 jaar ervaring mee in het adviseren van bedrijven op het gebied van duurzaamheid en ESG georiënteerde strategieën die zowel bedrijfs- als maatschappelijke waarde creëren.

Naast zijn werk voor klanten is hij lid van de EY-teams die samenwerken met het World Economic Forum IBC (International Business Council) voor de ontwikkeling van ESG-metrics. Eerder (2017/18) werkte hij samen met de Coalition for Inclusive Capitalism aan het Embankment Project for Inclusive Capitalism (EPIC) waarin negen bedrijven en 22 investeerders samenwerkten aan de ontwikkeling van EY's Long Term Value (LTV) framework. 

Barend van Bergen: "Na vijf jaar EY UK kijk ik er erg naar uit om ESG verder te integreren in de EY Strategy en Transactions dienstverlening en om onze leidende marktpositie rond duurzaamheid in Nederland en Europa uit te bouwen. Meer dan ooit zijn klanten op zoek naar geïntegreerde oplossingen voor een aantal van de meest urgente vraagstukken van onze tijd. Met onze ambitie, internationale netwerk, kennis en langdurige ervaring bevindt EY Nederland zich in een unieke positie om het verschil te maken."
 

Gerelateerde artikelen