Extreme Networks rondt overname Ipanema af

Moelis & Company LLC was bij de deal de strategisch financieel adviseur voor Extreme Networks. De overname betreft een all-cash deal ter waarde van 60 miljoen euro.

Extreme Networks heeft de overname van Ipanema afgerond. Door de acquisitie ontstaat een tweede center of excellence voor Extreme in Europe. Het bedrijf verdiept zo zijn aanwezigheid in de regio. Moelis & Company LLC was bij de deal de strategisch financieel adviseur voor Extreme Networks. De overname betreft een all-cash deal ter waarde van 60 miljoen euro.

Ipama is de cloud-native enterprise SD-WAN-divisie van Infovista. Dit techbedrijf is eigendom van Apax Partner. Ipanema heeft meer dan vierhonderd klanten en zijn oplossingen zijn te vinden op meer dan honderdduizend sites. 

Extreme wil de bestaande relaties van Ipanema met MSP’s en XSP’s verder versterken als onderdeel van zijn go-to-market strategie in de EMEA-regio. Extreme Networks loopt met volgens de 650 Group voorop in de markt met 26 procent groei en een overall marktaandeel van 13 procent.  

Gerelateerde artikelen