Exact sluit partnerschap met VendorLink

Door samenwerking meer zicht op performance leveranciers.

Exact en VendorLink hebben een partnerschap gesloten. VendorLink biedt online leveranciersmanagementsoftware die inzicht geeft in alle informatie van een leverancier. Deze software is geïntegreerd met de financiële software van Exact, wat verbetering van de leveranciersrelatie en van het inkoopbeleid mogelijk maakt. 

De software van VendorLink is geschikt voor organisaties met een jaarlijks inkoopvolume vanaf 5.000 facturen. Ook organisaties die te maken hebben met bepaalde aanbestedingsverplichtingen, verantwoordingsverplichtingen of organisaties die moeten voldoen aan bepaalde certificering, kunnen dit met behulp van de VendorLink software beter handhaven.

Dankzij integratie met de financiële software van Exact kunnen gegevens uit beide pakketten worden gecombineerd en aangevuld. Zo ontstaat zicht op de performance van de leverancier. Op basis daarvan zijn inkoopcondities en samenwerking te verbeteren en besparingen op inkoop te realiseren.

Met Exact Purchase to Pay en Exact Expense Management wil de softwareleverancier klanten ondersteunen met het vereenvoudigen van inkoopprocessen en inzicht geven in hun uitgaven en inkoopverbeteringen. Het product van VendorLink haalt data uit de software van Exact en zorgt ervoor dat ondernemingen inzicht krijgen in de verbetermogelijkheden van het inkoopproces, de samenwerking met leveranciers en het optimaal gebruik maken van inkoopcontracten.

“Door het partnership met VendorLink bieden we een geïntegreerde oplossing voor inkoop- en contractmanagement, leveranciersbeoordeling en financiële administratie. Vooral organisaties in de overheid, zorg en educatie profiteren van deze combinatie”, aldus Wolter Rebergen, Principal Commercial Product management en Strategy bij softwarebedrijf Exact.

Maarten de Ru, COO van VendorLink: “Voor zo’n 750 organisaties die hun financiële administratie beheren met Exact is VendorLink een interessante toevoeging. Ook als organisaties inkoopsoftware gebruiken, biedt VendorLink toegevoegde waarde doordat het eenvoudig inzicht geeft in de leveranciersrelatie en verbetermogelijkheden. Het partnership biedt mooie kansen voor zowel VendorLink als Exact.”

Gerelateerde artikelen