Event Inc Group neemt locatieboekingsplatform over

Locatieboekingssite Inspiratie op Locatie is overgenomen door het Duitse Event Inc Group.

Het zakelijke locatieboekingsplatform Inspiratie op Locatie is overgenomen door de Event Inc Group, marktleider in Duitsland en Europa’s grootste platform voor vergader -en evenementenlocaties. Dankzij de overname door de Event Inc Group, kan het Nederlandse platform nu gebruikmaken van de geavanceerde boekingstechniek van Event Inc. 

Oprichter van Inspiratie op Locatie Barbara van der Giessen over de overname: “Wij kijken uit naar een succesvolle en inspirerende samenwerking, waarbij we onze boekers, corporate klanten én locaties nog meer voordelen kunnen bieden. Dankzij de slimme software-oplossingen die we nu beschikbaar hebben, kunnen we zowel de zakelijke markt als de evenementenlocaties optimaal bedienen.”

Uitbreiden binnen Europa
Als het gaat om zoeken, boeken en betalen van zakelijke evenement -en vergaderlocaties, is Inspiratie op Locatie in Nederland een gevestigde naam. Daarnaast betekent de overname voor het platform een significante groei van het aanbod aan conferentiehotels, evenementenlocaties en vergaderruimten. De platformen vinden bij elkaar niet alleen dezelfde bedrijfswaarden, maar sluiten ook naadloos op elkaar aan wat betreft groeiambities. 

Voor de Event Inc Group sluit de overname geheel aan de ambities binnen Europa en de wens om uit te breiden naar Nederland. Wat betreft Van der Giessen is de overname dan ook de juiste stap in de richting in een nog completer aanbod van locaties. “Om het de boekers en locaties nog makkelijker te maken, kunnen we nu gebruikmaken van de meest geavanceerde boekingssoftware. Daarnaast gaan we samenwerken met het kundige en gemotiveerde team van Event Inc, zodat we ook onze eigen ambities verder kunnen uitbreiden.”
 

Gerelateerde artikelen