Erwin Vrielink nieuwe CFO RoodMicrotec

Erwin Vrielink zal per 1 november 2015 aantreden als Chief Financial Officer (CFO) van RoodMicrotec. Hij volgt Remy Cuny op, die op dezelfde datum uit dienst treedt. Binnen RoodMicrotec zal Erwin Vrielink zich, naast de accounting & reporting verantwoordelijkheden en relaties met de financiële wereld, in het bijzonder richten op kostenbeheersing en resultaatverbetering.

Erwin Vrielink (1973) begon zijn carrière in 1998 als audit manager bij Deloitte te Amersfoort. Zijn klantenportefeuille bestond uit Nederlandse beursgenoteerde en grotere ondernemingen.  Vanaf 2008 heeft hij achtereenvolgens gewerkt als senior accounting & reporting specialist bij Koninklijke Philips in Amsterdam en als controller bij Sparta, dochteronderneming van de beursgenoteerde Accell Group. Vrielink heeft een breed en relevant track record opgebouwd als senior financieel professional op vele gebieden, zoals IFRS en due diligence, meest recent op het hoofdkantoor van Accell.

Remy Cuny heeft besloten, na 5 jaar CFO van RoodMicrotec te zijn geweest, een nieuwe impuls aan zijn carrière te geven. Hij zal per 1 november CFO worden bij een grotere onderneming.

Gerelateerde artikelen