Erkenning voor teamwork: M&A Award Best Dutch M&A House

Bij awardshows bedanken winnaars vaak hun collega’s, vrienden en familie. Grootste prestatie ontstaan nou eenmaal niet in een sociaal vacuum. Vanuit de M&A Community hoorden wij regelmatig dat het jammer is dat alleen de grote dealmakers in het zonnetje staan tijdens de M&A Awards. Daarom wordt bij de komende editie een awards uitgereikt voor Best Dutch M&A House.
Een totstandkoming van een deal is het resultaat van het harde werk van een team van talenten en ervaren krachten. Met deze nieuwe award krijgen ook de zwoegers achter de grote namen de erkenning die zij verdienen. Alleen de crème de la crème van de Nederlandse M&A-huizen komt in aanmerking voor deze award. Na uitgebreide consultatie met marktkenners zijn we tot het onderstaande profiel voor Best Dutch M&A House gekomen. 
——————————————————————————————————–
Best Dutch M&A House
Explanation: The Best Dutch M&A House ranks high in the MenA.nl league tables. The Best Dutch M&A House has advised multiple deals with a value of > 100 million euros. The Best Dutch M&A House has a consistent team, looks ahead, anticipates, understands where the appetite in the market lies, has strong cross border abilities and knows how to negotiate a deal. Furthermore the balance between the interests of the client and those of the bank needs to be right.  
 
————————————————————————————————————–
 
Op korte termijn zullen wij de genomineerden bekend maken. Voor op- of aanmerkingen over de Award is de redactie bereikbaar op rmunsterman@alexvangroningen.nl en eblaauw@alexvangroningen.nl. Kijk hier voor meer informatie over de M&A Awards 2015.
Beleef de M&A Awards 2015 met uw relaties
U bent van harte welkom tijdens de 15e editie van de M&A Awards, hét jaarlijkse hoogtepunt van de branche met prestigieuze prijzen voor de beste deals, adviseurs, advocaten en financiers. De presentatie van deze avond is in handen van niemand minder dan Jort Kelder en M&A Community hoofdredacteur Ruben Munsterman. Samen maken zij van de M&A Awards 2015 een onvergetelijke avond.
Wilt u ook in 2015 verzekerd zijn van een tafel of feestkaart op de M&A Awards? Sluit het jaar op een stijlvolle manier af met uw team of gasten. Wacht niet te lang. First come, first served. Klik hier voor de mogelijkheden om erbij te zijn of neem gerust contact op met Ezri Blaauw via eblaauw@alexvangroningen.nl of 06 4638 4782.
 
Gerelateerde artikelen