Energiemissie en Trenton fuseren

Fusie tussen twee spelers op het gebied van SaaS-oplossingen voor professioneel energiebeheer.

Energiemissie en Trenton – twee specialisten op het gebied van energiebeheer- en monitoring – gaan samen verder onder de naam Energiemissie|Trenton.

Gezamenlijk gaan de bedrijven nog meer professionele oplossingen aanbieden, om energiebeheer en energiemanagement nog doeltreffender en efficiënter uit te kunnen voeren.

In de afgelopen maanden heeft een succesvolle integratie op alle bedrijfsonderdelen plaats gevonden. Nu ligt de focus op de verdere ontwikkeling van de professionele en gebruiksvriendelijke portal. De SaaS-applicatie speelt een centrale rol in de missie om de Energiemissie | Trenton opdrachtgevers te helpen bij het verwezenlijken van hun duurzaamheidsambities. “De ontwikkelingen in onze markt gaan snel en de impact van energie op de samenleving wordt steeds belangrijker. Onze krachtenbundeling geeft ons de capaciteit om de markt nog beter te bedienen met innovatieve oplossingen in onze applicatie”, aldus Ron van der Sluis, co-oprichter va Energiemissie.

Samen sterk voor een duurzame toekomst
Energiemissie en Trenton, ISO-gecertificeerde (27001 en 9001) softwarebedrijven, hebben gezamenlijk 30 jaar ervaring en bedienen ongeveer 5.300 organisaties met hun software systemen en diensten. Met de Energiemissie|Trenton applicaties zijn opdrachtgevers in staat energiebeheer en energiemanagement succesvol naar een hoger plan brengen. Ook kunnen in de applicatie complexe energiefacturen razendsnel digitaal gevalideerd worden, hiermee zijn handmatige controles met kans op foutieve beoordelingen verleden tijd.

Gerelateerde artikelen