Emile Bongers gaat naar Van Campen Liem

Per 1 juli zal Emile Bongers als partner en belastingadviseur beginnen bij Van Campen Liem

Van Campen Liem, advocaten, notarissen en belastingadviseurs te Amsterdam, gespecialiseerd in ondernemings- en belastingrecht, heeft per 1 juli 2020 Emile Bongers aangetrokken als partner én belastingadviseur. Hij was voorheen werkzaam bij Stibbe in Amsterdam, New York, Londen en Dubai.

Bongers richt zich op fusies en overnames, joint ventures, bedrijfsreorganisaties, (her)financieringstransacties, PE-transacties, staatsinvesteringsfondsen en corporate governance. Daarnaast heeft hij ervaring in het behandelen van complexe internationale en binnenlandse vennootschaps- en belastingzaken.

Over deze overstap zegt Emile Bongers het volgende: ‘’Na bijna 20 fantastische jaren bij Stibbe die mij veel van de wereld hebben laten zien met ‘standplaatsen’ in Amsterdam, New York, Londen en Dubai, ben ik erg enthousiast om vanaf heden weer terug te zijn in Amsterdam en bij Van Campen Liem (VCL) aan de slag te gaan als partner. VCL is een dynamisch en ondernemend kantoor met een mooie (internationale) cliëntenportefeuille waar ik me graag bij aansluit.’’

Edwin Liem, de founding partner van Campen Liem, sluit daarbij aan: “Wij zijn zeer verheugd over Emile’s komst. Zijn rijke ervaring sluit heel goed aan bij onze internationale praktijk.”

Gerelateerde artikelen