Eight Advisory opent kantoor in Nederland

Eight Advisory, een advieskantoor op het gebied van transacties, herstructureringen, transformaties en financial engineering, opent een kantoor in Nederland.

Eight Advisory Nederland, het 10e Eight Advisory kantoor, zal door Vincent van Liere in Amsterdam geleid gaan worden. Van Liere is 45 jaar oud en behaalde een Master Financial Economics aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Hij heeft ruim 20 jaar voor ING Bank gewerkt in verschillende (management) functies. Daarnaast heeft Vincent aanzienlijke ervaring opgebouwd als onafhankelijk financieel restructuring adviseur bij private equity, grote ondernemingen, familiebedrijven en vermogende particulieren. 

Eight Advisory Nederland zal, in samenwerking met het Eight Advisory netwerk en met name het Belgische kantoor, advies verlenen op het gebied van transacties, herstructureringen, transformaties en financial engineering. 

Eight Advisory is een Europese groep, met vestigingen in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, België, Duitsland en Zwitserland. Eight Advisory is medeoprichter van Eight International, een netwerk van verschillende, onafhankelijke partners in Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Polen, Indië en Rusland. De Eight International alliantie vertegenwoordigt hiermee meer dan 2.500 professionals verspreid in 23 landen van Europa, Amerika, Azië en Oceanië

Gerelateerde artikelen