Eight Advisory breidt haar managementteam verder uit

Rob van den Berg is benoemd als Director Strategy & Operations in Eight Advisory Netherlands.

Eight Advisory is een adviesbureau gespecialiseerd in transacties, herstructureringen en transformaties. Het adviesbureau heeft Rob van den Berg benoemd als Director Strategy & Operations van het Nederlandse bureau. Voordat hij bij Eight Advisory in dienst trad, werkte Van den Berg als Senior Manager Deals bij PwC Nederland.

Rob van den Berg brengt veel ervaring met zich mee in strategische, end-to-end transformatieprojecten, evenals uitgebreide ervaring in waardecreatie en ondersteuning bij herstructureringen. Zijn benoeming versterkt het engagement van Eight Advisory om uitgebreide en strategische oplossingen te bieden in een transactiecontext in de BeNe-regio.

“Ik ben vereerd om Eight Advisory in Nederland te vervoegen en bij te dragen aan de strategische groei en ontwikkeling van onze diensten in Nederland”, zegt de kersverse Director Strategy & Operations. “Gedurende mijn hele carrière heb ik me gericht op het begeleiden van bedrijven bij transformatie processen. Samen met een dynamisch team kijk ik ernaar uit om onze klanten te helpen bij het behalen van hun operationele en strategische doelstellingen.”

Gerelateerde artikelen