Eight Advisory benoemt Niels Lummen tot Partner

Niels Lummen wordt Transaction Services en Energy & Infrastructure Partner in de Benelux.

Niels Lummen is benoemd tot Partner in Transaction Services en Energy & Infrastructure bij Eight Advisory in Amsterdam. Eight Advisory is een Europees onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in transacties, herstructureringen en transformaties

Lummen heeft meer dan dertien jaar Big Four ervaring in fusies en overnames. Zijn expertise omvat due diligence-, herfinancierings-, waarderings- en herstructureringsprojecten voor zowel corporate klanten als private equity, staatsfondsen en DGA’s.

Met zijn ervaring zal de nieuwe partner ondersteuning bieden aan Eight Advisory klanten die geconfronteerd worden met uitdagingen in de energietransitie, duurzaamheid en de circulaire economie. Daarnaast heeft Niels ruime M&A-ervaring opgedaan in sectoren, waaronder Telecom & Media en Fast Moving Consumer Goods.

“Met Niels Lummen als onze nieuwe TS-partner in Amsterdam versterken we onze positie, zowel in Amsterdam als in de Benelux met een groei naar een totaal van tien partners”, zegt Philippe Fimmers, Managing Partner bij Eight Advisory Benelux. “Niels brengt veel ervaring mee in de Energie en Infrastructuur sector, een van de belangrijkste sectoren waarin we veel M&A activiteit verwachten te zien in de komende maanden en jaren. Dit is een bewijs van onze continue investeringen in Nederland en de regio”.

Gerelateerde artikelen