Eigenaar voegt arbeidsbemiddelaars samen

Bowers en Jackling gaan samen verder als Bowers & Jackling.

Arbeidsbemiddelaars op het gebied van technisch personeel, Bowers en Jackling, gaan samen verder onder de naam Bowers & Jackling. De fusie volgt op een jarenlange nauwe samenwerking tussen de twee organisaties en moet leiden tot een nieuwe fase van groei. Het fusiebedrijf heeft kantoren in Berkel en Rodenrijs, Nieuw-Vennep en Veenendaal.

Financiële details over de fusie zijn niet bekendgemaakt. De beide organisaties hebben dezelfde eigenaar en oprichter in de persoon van Jacco Vingerling.

Jackling werd 25 jaar geleden opgericht en richt zich voornamelijk op het detacheren van medewerkers in de elektrotechniek, installatietechniek en werktuigbouwkunde. Bowers is gespecialiseerd in technisch personeel in de bouw en infrastructuur en viert dit jaar zijn zeventiende verjaardag.

“De laatste jaren zijn Bowers en Jackling steeds meer naar elkaar toegegroeid”, zegt Jacco Vingerling. “Voor ons voelt dit daarom als een logische stap. Het officieel samengaan draagt bij aan de eenheid en verbondenheid tussen de twee bedrijven.”

Gerelateerde artikelen