EIFFEL overgenomen door Gilde Equity

Als nieuwe grootaandeelhouder van EIFFEL wil Gilde Equity Management Benelux de groeiambities van de 26 jarige dienstverlener verstevigen en versnellen.

De investeerder, één van de oudste en bekendste participatiemaatschappijen van Nederland, is trots op het partnership. “EIFFEL is gezond en winstgevend. Wij zien veel potentie om dé nichespeler in oplossingen op legal, finance en process te worden”, laat Gilde weten.

EIFFEL wilde een nieuwe partner vinden die de identiteit van het bedrijf garandeert en ondertussen groei faciliteert en zelfs accelereert.
Monique Noomen-Greve, managing director bij EIFFEL, strategisch partner voor zo’n 350 klantorganisaties in Nederland: “Ons sterke en onderscheidende DNA blijft onveranderd. Met de toetreding van Gilde leggen we een nieuwe, veelbelovende basis om onze marktpositie en de ontwikkeling van onze experts verder te versterken. Human powered, data driven.”

Belangrijkste adviseur van de verkoper is Lincoln International geweest. Voor de koper was dat Simmons & Simmons. Het team van Simmons & Simmons stond onder leiding van Leo Verhoeff en bestond verder uit Oscar Hoefnagels, Robbert Jansen, Maarten Bol en Elise Boehmer
 

Gerelateerde artikelen