Eiffel koopt Primaned Projectadvies 

Uitbreiding projectmanagement.

Zakelijk dienstverlener Team Eiffel heeft zijn projectmanagementdienstverlening (Eiffel Projects) versterkt met de overname van Primaned Projectadvies, een adviesbureau met rond de 50 werknemers.

Het in Capelle aan den IJssel gevestigde Primaned Projectadvies is een specialist in projectbeheersing. Het bureau (opgericht in 1998) helpt opdrachtgevers in onder meer de bouw, infrastructuur, overheid en zware industrie met het beheersen van de kosten en risico’s van hun projectenportefeuille in de fysieke leefomgeving.

Primaned Projectadvies levert advies langs de hele projectcyclus, van planning en de begeleiding van tenders tot controle en monitoring.

Primaned is de vierde overname in drie jaar tijd voor de praktijk: eerder werden Palladio, Balance en TASK ingelijfd en gebundeld met de bestaande projectmanagementtak van het voormalige Eiffel.

Voorafgaande aan de deal was Primaned Projectadvies onderdeel van Primaned. De twee partijen blijven intensief samenwerken in de Nederlandse markt.

Primaned gaat als zelfstandige partij verder (circa 30 medewerkers) en zal zich blijven richten op adviesvraagstukken, software-consultancy en -implementatie (denk aan de pakketen van Primavera, PMWeb en Safran Risk), en haar eigen opleidingscentrum Primaned Academy.

Gerelateerde artikelen