Edward de Bock en Michiel Pannekoek benoemd tot bestuurders bij Houthoff Buruma

Per 1 januari 2016 zijn Edward de Bock en Michiel Pannekoek (zie foto) benoemd tot bestuurders van Houthoff Buruma. Zij volgen gezamenlijk Walter van Overbeek op, die na vier jaar heeft aangegeven zich weer volledig op zijn praktijk te willen richten. Samen met managing partner Johan Rijlaarsdam vormen De Bock en Pannekoek het bestuur van Houthoff Buruma.
De Bock (1965) is sinds 2000 partner bij Houthoff Buruma en leidt een succesvolle Employment & Pensions-praktijk. Hij is gespecialiseerd in de arbeids- en pensioensrechtelijke aspecten van fusies, overnames en joint ventures en heeft een toonaangevende praktijk op het terrein van de rechtspositie van bestuurders en remuneratie.
 
Pannekoek (1974) is sinds 2006 partner bij Houthoff Buruma. Hij is één van de meest vooraanstaande fusie- en overname advocaten in Nederland en gaf tot voor kort leiding aan de Corporate praktijk van Houthoff Buruma.
 
"Met het toetreden van De Bock en Pannekoek tot het bestuur blijft Houthoff Buruma verzekerd van een management met een sterke strategische focus. Ik heb er vertrouwen in dat we gezamenlijk onze hoogwaardige dienstverlening aan cliënten en de continuïteit en kwaliteit van ons kantoor kunnen behouden en verder uitbouwen", aldus Johan Rijlaarsdam, managing partner bij Houthoff Buruma.
Gerelateerde artikelen