DSE Software overgenomen door MyBit Group

Softwareontwikkelaar MyBit en investeringsmaatschappij Vortex hebben DSE Software overgenomen.

MyBit en Vortex zegen in een persbericht dat ze een partnership hebben gesloten om, onder de naam van MyBit Group, de krachten van diverse Nederlandse maatwerksoftwarebedrijven te bundelen. "MyBit en Vortex willen door middel van een buy-and-build strategie een sterke groep bouwen en hiermee de Nederlandse software-ontwikkelingssector verstevigen. Met de toevoeging van DSE Software ontstaat een betrouwbare IT-partner van formaat die klanten in bijna alle sectoren in Nederland kan bijstaan in het ontwikkelen van business-kritische software."

Mybit, opgericht in 2007, is gevestigd op het mediapark in Hilversum en heeft 70 medewerkers. MyBit maakt met ervaren developmentteams maatwerksoftware voor haar partners binnen diverse verticals als gezondheidszorg, overheid, energie, onderwijs en retail. Daarnaast levert MyBit beheerdiensten, DevOps-services en hosting services. 

DSE Software, opgericht in 1988, is gevestigd in Beverwijk en heeft 25 medewerkers in dienst. DSE maakt met haar developmentteams maatwerksoftware voor complexe en innovatieve bedrijfsprocessen in onder meer de verticals retail, food, legal en logistiek. Daarnaast levert DSE-beheerdiensten en hostingservices. 

Vortex is een gespecialiseerde investeerder die zich richt op software-, internet- en techgedreven ondernemingen. 

Gerelateerde artikelen