Drievoudig M&A Award-winnaar Ewald van Hamersveld zinspeelt op nieuwe uitverkiezing

Het laatste weekend voor de M&A Awards staat op aanbreken. De nominee-koker begint langzaam leeg te raken. In de categorie Best Transaction Support Advisor behoort Ewald van Hamersveld weer tot de genomineerden. De KPMG-partner won hem al eens driemaal op rij in de jaargangen 2011, 2012 en 2013.

De laatste twee jaar heeft Ewald van Hamersveld echter voorrang moeten verlenen aan Deloitte-partner Ad Veken, die de Best Transaction Support Advisor Award in 2014 en 2015 won. De M&A Awards 2016 staan voor nieuwe ronde en nieuwe kansen. Samen met onder meer KPMG-collega Patrick de Graaf mag hij gaan uitmaken wie er dit jaar met de prijs aan de haal gaat. 

Van Hamersveld is een van founding fathers van KPMG Transaction Services in Nederland en verantwoordelijk voor Private Equity. De drievoudig M&A Award-winnaar is het afgelopen jaar bij een groot aantal transacties betrokken geweest.

De meest opvallende transacties zijn de verkoop van Van Gansewinkel aan Shanks Plc, de transactie van Athlon Car Lease aan Daimler, de deal van IWR (Welness) en Waterland, de partiële verkoop van VTTI door Vitol en de acquisitie van een additioneel belang in Deli Home and Garden door de NPM. Voorts is de KPMG-partner betrokken bij de verkoop van Attero door Waterland en bij een aantal Real Estate gerelateerde opdrachten.

"De meest opvallende kenmerken van de markt in 2016 waren de lage rentetarieven en de Brexit, die respectievelijk een positieve en een negatieve impact op het transactievolume hebben gehad. Voor volgend jaar verwacht ik dat de huidige trends zich voortzetten", aldus Van Hamersveld. 
  


Gaat u binnenkort ook een overname doen of private equity aantrekken?
Vergroot uw kans op succes en schakel de beste adviseurs, investeerders en financiers in 2 tips: 

1. Vind alle top-notch adviseurs in de Who’s Who in M&A 2017
Word lid van de M&A Community en ontvang kosteloos dit uitstekend naslagwerk (220 pagina’s) met de top 1000 dealmakers op een rij. Vergroot de kans dat uw overname een succes wordt. Schakel de beste adviseurs, investeerders en nanciers in. De Who’s Who in M&A 2017 geeft u het ultieme inzicht. Word nu lid via MenA.nl.

2. Word nu lid voor meer kennis, kansen en deals
De mooiste deals sluit u met de juiste kennis en beste contacten. Daarom biedt de M&A Community u als lid meer kansen en meer kennis tijdens de M&A Fora, M&A Masterclasses, op MenA.nl, in M&A Database & League tables, M&A Magazine en Who’s Who in M&A en Private Equity. Gratis naar M&A Awards-galafeest? Word vóór 15 december lid via MenA.nl.

Gerelateerde artikelen